Начало | Езиков център

   

 

ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР   Образователен център Медиа е акредитиран изпитен център на University of Cambridge Образователен център Медиа е акредитиран изпитен център на Pearson      

Английски език за деца в предучилищна | За деца и ученици | За възрастни

 

Езиков център Медиа предлага езикови курсове по английски, немски, френски, италиански, испански и други езици за деца и възрастни В „Медиа” се стараем да развиваме чуждоезиковите умения на нашите деца и възрастни курсисти в една предразполагаща среда, която прави ученето едновременно приятно и максимално резултатно. Затова и езиковият ни център се радва на утвърдени традиции и доверие сред учениците ни. Знаем го от самите тях и препоръките, които и вие ще чуете за нас. 

Учим, за да прилагаме” – това е водещият принцип.

Езиковото обучение в „Медиа” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2). Основано е на комуникативна  методика, която развива паралелно всички езикови умения – слушане, четене, писане и говорене. Подготвяме учениците да разбират и общуват свободно на чужди езици, както и да използват знанията си гъвкаво, в зависимост от конкретните си цели.

През 2012г. медиа откри новия център по класическа сугестопедия "Вихровения", където се провеждат езикови курсове за възрастни по системата на сугестопедията – единЕзикови курсове за деца в езиков център медиа уникален световно-признат метод за обучение, в който с помощта на изкуствата и алтернативните техники на преподаване, по изключително позитивен и радостен начин, научаваме огромен обем информация за кратко време и без умора.

„Медиа” е акредитиран изпитен център на Pearson и Cambridge. Тук можете да се подготвите успешно за изпитите за международно-признат безсрочен сертификат за ниво на владеене на английски.

Дали сте родител и искате детето ви да се развива пълноценно, или сте амбициозен зрял човек с вдъхновени цели и мечти, „Медиа” може да бъде ваш надежден партньор.

 

 

Езикови курсове и уроци за деца и ученици

Английски език

Английски език за деца в предучилищна

Английски език за деца 1-3 клас

Английски език за ученици 4-6 клас

Английски език за ученици 7-12 клас

Сертификатен клас (подготовка за изпитите за международен сертификат на Pearson и Cambridge) 

Немски език

Френски език

Руски език

Италиански език

Испански език

 

                                                        

Езикови курсове за възрастни в езиков център медиа и център по класическа сугестопедия ВихровенияЕзикови курсове и уроци за възрастни

Провеждат се в удобно време вечер или в събота и неделя.

Английски език

Разговорен английски

Бизнес английски

Сугестопедични курсове

Сертификатен клас (подготовка за изпитите за международен сертификат на Pearson и Cambridge) 

Немски език

Френски език

Руски език

Италиански език

Испански език

Сугестопедични езикови курсове

Уеб дизайн и разработка