Начало | Курсове за ученици

   

 

 КУРСОВЕ ЗА УЧЕНИЦИ

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК I КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК I КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК I КУРСОВЕ ПО БЕЛ И МАТ

Сертификационен клас Cambridge за деца

Курсове за ученици по чужди езици, БЕЛ и математика

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ

В Образователен център „Медиа създаваме вдъхновяваща и подкрепяща среда, за да може детето да расте, да се развива и проявява по най-добрия начин.  Езиковото обучение и подготовката на  учебния материал в занималнята се допълват от разнообразни творчески, спортно-развлекателни и еко занимания за едно цялостно пълноценно развитие на децата и младежите.

Езиковото обучение в „Медиа” покрива всички нива от общоевропейската езикова рамка (от А1 до С2).

Учим, за да прилагаме” – това е водещият ни принцип. Основаваме се на комуникативна  методика, която развива паралелно всички езикови умения – слушане, четене, писане и говорене.Курсове за ученици по чужди езици, БЕЛ и математика Подготвяме учениците да разбират и общуват свободно на чужди езици, както и да използват знанията си гъвкаво, в зависимост от конкретните си цели.


БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА ЗА 6 И 7 КЛАС

КУРСОВЕ ПО БЕЛ И МАТ

Образователен център „Медиа” провежда целогодишно обучение по български език и литература и математика за кандидат-гимназисти. Подготовката започва от първата седмица на месец октомври и завършва непосредствено преди провеждането на изпитите. Учениците се обучаватКурсове за ученици по чужди езици, БЕЛ и математика индивидуално или в групи, с цел постигане на оптимални резултати при представянето на конкурсните изпити.

По време на обучението, курсистите усвояват, упражняват и анализират знанията, предвидени в учебната програма по предметите български език и литература (БЕЛ) и математика.

Обучението се води от опитни специалисти по програма, разработена от Образователен център "Медиа", която e съобразена с изискванията на МОН.

 

 
 

 


 

 Запитване | Филиали

 

Уеб дизайн и разработка