Начало | Курсове за ученици | Английски език за 4-6 клас

   

Курсове и уроци по английски за ученици от  4-ти до 6-ти клас

График | Учебна система | Запитване | Филиали 

Курсове по английски език заученици от четвърти до шести класСлушане, четене, писане и говорене. Отново като основен наш приоритет, и тук влагаме сериозни усилия и опит да хармонизираме четирите елемента при изучаването на езика. Интерактивните компютърни програми и тематични проекти, с които подкрепяме обучението, са съобразени с възрастта и интересите на децата. Писмените работи, тестове и оценки на всяко дете се събират в индивидуално езиково портфолио, което проследява напредъка му. Портфолиото се връчва на ученика, заедно със сертификат за завършено ниво в края на учебната година.
Обучението за деца от 4-ти до 6-ти клас протича в 3 нива по системата Oxford Discover на издателство Oxford University Press.
Обучението във всяко ниво завършва с подготовка за тестовете на Cambridge (YLE Flyers, KET, PET). Успешното попълване на тестовете е всепризната гаранция за това, че децата са придобили знанията, необходими за покриването на съответното ниво.

График
Обучението продължава 8 месеца - от 01 октомври до 31 май. Децата посещават занятия 2 пъти седмично по 1 ч и 45 мин. Обучението се провежда в групи от 6 до 10 деца.

 

 

 

 

 

Учебна система

 Възраст

Учебна система

Учебни пособия

4 клас

Oxford Discover 3

учебник, учебна тетрадка

5 клас

Oxford Discover 4

учебник, учебна тетрадка

6 клас

Oxford Discover 5

учебник, учебна тетрадка

 

Учебна система Oxford Discover (за ученици от 4 до 6 клас)

Учената система „Oxford Discover” се отличава с революционно нов начин за представяне на материала и грабваща окото визия, която провокира емоционално и интелектуално.
Тематиката е енциклопедична и стимулира любопитството на децата. Представят се теми от различни области на живота: литература, култура, история, природа, астрономия, технологии, изкуство и др.
Речниковият запас се обогатява с разнообразен текстов материал и многобройни упражнения, а граматиката е представена достъпно.
Работи се върху уменията за работа с текст, писане на есе, структуриране на информация, както и за комуникация в реална англоговоряща среда.
Изгражда се разбиране за структурата и функционирането на езика, изключително важни при явяването на изпити за международно признати сертификати.
Съдържанието неусетно и плавно изпреварва материала в училище (и като граматика, и като лексика), развивайки интерес и любов към езика.

 

Уеб дизайн и разработка