Начало | Курсове за ученици | БЕЛ и МАТ за 7-класници

   

Курсове за 6-ти и 7-ми клас | Български език и литература и математика


График | Запитване


Курсове по български език и литература и математика за 5,6 и седми класОбразователен център „Медиа” провежда целогодишно обучение по български език и литература и математика за кандидат-гимназисти. Подготовката започва от първата седмица на месец октомври и завършва непосредствено преди провеждането на изпитите. Учениците се обучават индивидуално или в групи, с цел постигане на оптимални резултати при представянето на конкурсните изпити. По време на обучението, курсистите усвояват, упражняват и анализират знанията, предвидени в учебната програма по предметите български език и литература (БЕЛ) и математика.
Обучението се води от опитни специалисти по програма, разработена от Образователен център "Медиа", която e съобразена с изискванията на МОН.
Подготовката започва с провеждането на входящи тестове, обхващащи материала изучен в 6-ти клас.
Осъществява се периодично оценяване на курсистите, чрез писмени разработки и контролни тестове.
След всеки урок се задава подходяща домашна работа, с която учениците да затвърдят наученото. Преподавателите изготвят подробна рецензия и оценяват разработките според изпитните критерии. Коментират се и се анализират допусанатите грешки.
За всеки ученик се изготвя персонално портфолио, в което се съхраняват резултатите от проведените контролни тестове и пробни изпити, чрез които се проследява развитието на седмокласника. Всеки родител има възможност да се запознава с профила на детето си по време на родителските срещи и индивидуалните консултации.
Образователен център "Медиа" се ангажира да информира и съдейства на родителите при попълване на документите за кандидатстване.

Повече информация ТУК

Ново: От тази година в "Медиа" започват курсове и за 6-ти клас. Целта на новата програма е затвърждаване на знанията, консултиране по текущия материал и отстраняване на пропуски, които биха затруднили подготовката за външно оценяване в края на 7-ми клас.

График

Часовете при груповото обучение се провеждат в събота, а при индивидуалните занимания в зависимост от предпочитанията на учениците.


Записване

Записването става с попълване на регистрационен формуляр, подписване на договор за обучение и внасяне на първа вноска.

 Запитване | Филиали

Уеб дизайн и разработка