Начало | Курсове за ученици | Speaking Class / with a native speaker /

   

Speaking class

Един от най-ефективните начини за учене и усъвършенстване на чужд език е практиката в реална среда. Нашият нейтив спийкър не говори български и за да комуникират с нея, курсистите преодоляват притеснението, заедно изчистват грешките, прескачат психологическата бариера чрез ОБЩУВАНЕТО и усвояват езика трайно и ефективно.
Освен английския, чаровната ни преподавателка използва и езика на усмивката – с позитивно отношение, внимание, ентусиазъм и интересни теми, тя намира разнообразни начини да насочва вниманието чрез игри и интерактивна методика, предизвикваща спонтанни реакции, като така дава възможност за самооценка на нивото, определяне на затрудненията и неусетното им отстраняване.

Чрез интерактивната методика ще придобиете увереност в комуникацията и ще усъвършенствате езиковите си умения. Учебният процес е динамичен и разнообразен, провокирайки курсистите да бъдат активни и да използват максимално придобитите знания. 

Ще научите много нови аспекти на езика, ще обмените идеи и знания, ще подобрите своите умения за изразяване, невербално общуване и произношение, ще се научите да говорите пред аудитория и да комуникирате свободно на английски в ежедневието си.

 За повече информация и записване:
тел: 02 954 48 98; моб: 0878 70 75 91
гр. София, бул. "Витоша" 100; ул. "Хан Аспарух" №21 Б

www.mediaedu.bg
учим с радост:)

Уеб дизайн и разработка