Начало | Избрано | ПРОГРАМА на Образователен център „Медиа” Ботев

   
17.01.2018
ПРОГРАМА на Образователен център „Медиа” Ботев

 

 

"Топлина...Уют...Чаша горещ шоколад и верни приятели", така ще прекараме междусрочната ваканция в Медиа Ботев

 

За междусрочната ваканция не изневеряваме на стила си и отново сме подготвили прекрасни преживявания за нашите малки приятели.

Цари Малиград и Алеко ще се превърнат в своеобразни домакини на нашата „Бяла междусрочна ваканция”. Тя ще бъде изпълнена с множество незабравими моменти сред природата, много игри, история и усмивки.

През първия ден (5 февруари) всички заедно ще попътуваме и едва на час от София ще се върнем назад във времето, когато по нашите земи са бродили предците ни. Съчетано с природна разходка, ще разгледаме възстановения през 2013 година Античен комплекс Цари Малиград, край самоковското село Белчин.

Там ще научим множество интересни исторически факти, ще разгледаме специалните експонати, изложени в музея на комплекса. Ще чуем местните легенди и предания.

• Час на тръгване: 10 часа
• Час на прибиране: 17 часа

- За ученици на Медиа (ученици на Медиа са тези ученици, които идват на занималня при нас по време на цялата учебна година) стойността е 28 лв., в тази цена е включена такса транспорт, застраховки и кетъринг;

- За нови ученици ( нови ученици на Медиа са тези ученици, които идват за определени дни или седмици при нас, само по време на ваканциите) стойността е 35 лв в тази цена за транспорт, застраховки и кетъринг;

Вторият ден (6 февруари) ще посветим изцяло на радостите, които само зимата може да ни предложи. Ще отскочим до близката ни, но любима планина Витоша. Ще покорим Алеко, където ще похапнем пред камина и ще изпием чашка горещ чай, който да ни загрее за предстоящите снежни приключения.

А какво ще правим навън?! Главно ще се забавляваме, но ще научим и някои полезни неща – да разпознаваме следите на животните, които обитават гората, да направим дървени къщички, които да се превърнат в дом за животни през зимата, да си свием венец от борови клонки. А след прекрасния ден ще си поговорим какво ни е направило най-силно впечатление, какви са ни преживяванията и ще установим, че сме си изкарали невероятно.

• Час на тръгване: 10 часа
• Час на прибиране: 17 часа

- За ученици на Медиа (ученици на Медиа са тези ученици, които идват на занималня при нас по време на цялата учебна година) стойността е 15 лв., в тази цена е включена такса транспорт, застраховки и кетъринг;

- За нови ученици ( нови ученици на Медиа са тези ученици, които идват за определени дни или седмици при нас, само по време на ваканциите) стойността е 30 лв в тази цена за транспорт, застраховки и кетъринг;

Имаме и предложение за всички, които желаят да останат да се забавляват в София. За тях е нашата „Градска занималня”, която ще бъде изобилствана от моменти, в които ще творим.

На 5 февруари ще правим пана и картини от семена и зърна, ще си създадем нов приятел, който ще кръстим Чичко Тревичко, ще се опитаме да се научим да помагаме на дивите птици през зимата, като направим хранилки за тях.

След това ни предстои едно вълнуващо посещение в Хлебна къща „Надежко”, което ще ни научи как се появява хлябът на трапезата ни. Ще се запознаем със съставките, които след омесване се превръщат в онова уханно нещо, без което не можем по време на хапване.

6 февруари ще посветим на зимните спортове, а именно кънки на лед. Ще посетим базата на „Спортна София”, където ще се смеем, пързаляме, е сигурно и падаме, но без това не може. След като зачервим бузки от вълнение и спорт, ще се заемем да изработим приказни творения за любовта – оригами, картички, валентинки, тъй като не сме забравили, че февруари е месецът на любовта.

- За ученици на Медиа (ученици на Медиа са тези ученици, които идват на занималня при нас по време на цялата учебна година) стойността е 22 лв., в тази цена са включени входни такси, не влючва кетъринг;

- За нови ученици ( нови ученици на Медиа са тези ученици, които идват за определени дни или седмици при нас, само по време на ваканциите) стойността е 62 лв., в тази цена са включени входни такси, не влючва кетъринг;← предишна новина   архив на новините   следваща новина →Уеб дизайн и разработка