Начало | Други | “МЕДИА” навършва 15 години!

   
17.08.2016
“МЕДИА” навършва 15 години!

На 17-ти септември Образователен център „Медиа” празнува 15-тата си годишнина с различни инициативи - Отворени врати във всички филиали, арт ателиета, открити уроци, изложби, изненади и много споделени разкази за любимите ни моменти през годините.

Не случайно Образователен център „Медиа” е създаден в ден на „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ” преди 15 години. Така в същност би могла най-кратко да се озаглави и мисията ни: да създаваме съпричастна, вдъхновяваща и любяща среда, която стимулира развитието на децата -  с ВЯРА в потенциал на всяко едно дете, с НАДЕЖДА за обещаващо бъдеще на поверените ни ученици и с ЛЮБОВ към всичко, което правим!

Учим чрез преживяване. Учим чрез игра и творчество. Редом с родителите откриваме и развиваме потенциала на всяко едно дете и допълваме учебния процес в училище с нови знания, интересни занимания, вдъхновяващи учители и богата програма, даваща нови отправни точки и разширяваща светогледа.

И това дава резултати – безброй усмихнати лица, възнаградени усилия и постигнати успехи, висока оценка от страна на родителите, откриване на нови бази и филиали, развиване на нови дейности и смело крачене напред, благодарение на Вашето доверие и силна подкрепа!

СЕГА ПОГЛЕЖДАМЕ КЪМ БЪДЕЩЕТО:

Ще ставаме все по-добри в начинанията си, защото няма да спираме да учим, да търсим и да се усъвършенстваме.

Ще продължаваме да разработваме нови и все по-добри програми и учебни системи, които са в крак с времето и са подходящи за актуалните нужди на децата, така че да сме близо до тях, да говорим техния език и да им даваме най-доброто обучение.

Ще допълваме и разширяваме екипа си, защото със сигурност ще продължаваме да срещаме професионалисти – можещи и ентусиазирани преподаватели, които искат да дават незабравими знания и емоции на децата ни.

Ще продължаваме да творим за децата и със самите тях, защото те са нашето вдъхновение!

Ще търсим и ще достигаме все повече семейства, които да подкрепяме и заедно да стимулираме, подпомагаме и изграждаме бъдещето на децата.

Ще се разрастваме и ще търсим нови хоризонти и възможности.

И вярваме, че ще успеем да постигнем всичко това, защото можем и защото влагаме любов и вдъхновение!← предишна новина   архив на новините   следваща новина →Уеб дизайн и разработка