Начало | Други | Сугестопедична занималня

   
22.08.2016
Сугестопедична занималня

ПЕРИОД: 15-ти СЕПТЕМВРИ – 31-ви МАЙ

В сугестопедичната занималня на „Медиа“ Витоша, съвместно Център по класическа сугестопедия „Вихровения“, осигурява на децата от предучилищна възраст до 2-ри клас уютна среда, в която те се чувстват защитени и разбрани, а изкувството и нежните мелодии на класическата музика въздействат на тяхната концентрация и мотивация.

Приказната атмосфера на сугестопедичната занималня предразполага децата да се отпуснат и да възприемат информацията, която им се поднася, с желание и лекота. Уроците се превръщат в интересни игри, изпълнени с театър, творчески занимания, танци и музика.

Те имат свободата да изразяват себе си,  спокойно да творят и да споделят радостта от игрите и красивите емоции. Чрез сугестопедичните занимания се дава възможността за усвояване на многократно увеличен обем материал и то без умора и без напрежение. 

Ежедневни сугестопедични занятия включват материал, изучаван в училище по математика, писане и четене, роден край и околен свят.

  • Работи се в малки групи от 5-8 деца;
  • Децата започват своето обучение с входящи тестове и завършват с изходящи;
  • Учениците ни получават качествено и професионално обучение от преподавател сугестопед, който има голям опит в подготовката на деца;
  • Всички деца получават сертификат от Фондация „Проф. д-р Лозанов и проф. д-р Гатева”;
  • Заниманията в сугестопедичната занималня включват много игри, изкуство, театър и музика, които спомагат за изграждането на абстрактното и логичното мислене

 

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ:

тел: 02 954 48 98; моб: 0878 70 75 91

гр. София, бул. "Витоша" 100; ул. "Хан Аспарух" №21 Б

www.mediaedu.bg

учим с радост:)

 

 ← предишна новина   архив на новините   следваща новина →Уеб дизайн и разработка