Начало | Други | Лято 2017 "Медиа" Младост

   
01.05.2017
Лято 2017 "Медиа" Младост

Запознайте се с ЛЕТНИТЕ КУРСОВЕ
и ПРОГРАМИ:

 

 

 

ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ
Уникалната ни целодневна еко „ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ” включва уроци на открито, с разнообразие от приключенски игри, планинско водачество, много движение, лагерни огньове, приготвяне на здравословна храна, музика и танци, езда, творчески еко работилници, изобразителни и приложни изкуства, работа с глина, упражнения по био земеделие, грижа за домашни животни. С много смях и веселие искаме да покажем на децата красотата и разнообразието сред природата.
Период: 01 юни – 14 септември 2017 г.
Цена: 135 лв. /на седмица

АНГЛИЙСКА ЛЯТНА ГРАДСКА ЗАНИМАЛНЯ
Magic English - деца 5-9г.

За всички деца, които не са изучавали английски език! Всеки ден от 09:00-12:00 ч. в продължение на 1 седмица (20 учебни часа) или цял месец (80 учебни часа). Да научим английската азбука, да се ограмотим по английски език, да започнем да „чуваме” езика.
И ОЩЕ:
игри на открито и закрито, спортни турнири, музика, арт ателиета, йога, танци, готварски уъркшоп, четене на любими приказки, караоке, градинарство и ... какво ли още не.
Период: ЮНИ, ЮЛИ
                                                                Цена: 120 лв./на седмица


НЕМСКА ЛЯТНА ГРАДСКА ЗАНИМАЛНЯ
Magisches Deutsch - деца 5-9г.

За всички деца, които не са изучавали немски език! Всеки ден от 09:00-12:00 ч. в продължение на 1 седмица (20 учебни часа) или цял месец (80 учебни часа). Да научим немската азбука, да се забавляваме на немски език, да започнем да „чуваме” езика.
И ОЩЕ:
игри на открито и закрито, спортни турнири, музика, арт ателиета, йога, танци, готварски уъркшоп, , четене на любими приказки, караоке, градинарство и...какво ли още не.
Период: ЮНИ, ЮЛИ
Цена: 120 лв./на седмица

СУГЕСТОПЕДИЧНА ЗАНИМАЛНЯ за деца от 5 до 7 години
Лятното училище на госпожа Мъдра Сова отваря врати за всички любопитни малчугани. Елате да чуете чудните истории, които тя ще разкаже за буквите и цифрите. Пуснете се в приключение, което ще Ви отведе до познанието на древните за писането и смятането.
Заниманията са ежедневно – 4 астрономически часа.
И ОЩЕ:
игри на открито и закрито, спортни турнири, музика, арт ателиета, йога, танци, готварски уъркшоп, , четене на любими приказки, караоке, градинарство и...какво ли още не.
Период: ЮНИ, ЮЛИ
                                                Цена: 135 лв./на седмицаSPEAKING CLASS за различни възрастови групи
Разговорен английски език. Учебният процес е динамичен и разнообразен, провокирайки курсистите да бъдат активни и да използват максимално придобитите знания.
Ще научите много нови аспекти на езика, ще обмените идеи и знания, ще подобрите своите умения за изразяване, невербално общуване и произношение, ще се научите да говорите пред аудитория и да комуникирате свободно на английски в ежедневието си.
Начало: 08 - 16 юни, 20 - 27юни, 3-11юли, 17 -25 юли
20 учебни часа
Цена: 160 лв.
За ученици на Медиа: 125 лв.
*Курса се провежда при записани 6 курсиста., при по-малко курсисти ОЦ”Медиа” си запазва правото да предложи други условия.

*Има възможност за комбиниране на няколко летни дейности по Ваш избор. Цените за тези комбинации ще получите допълнително при заявен конкретен интерес.

За повече информация и записване:
гр. София, ж.к. "Младост" 3, ул. "Бъднина", бл. 321Б
                                             тел: 0878 707 595

 ← предишна новина   архив на новините   следваща новина →Уеб дизайн и разработка