Начало | За нас | История

   

История на Образователен център "Медиа"

Медиа” се ражда през 2001 година като център за мултимедийно чуждоезиково обучение, отговаряйки по този начин на най-новите тенденции в обучението по чужди езици. Вдъхновителката и основателка Мария Дерменджиева бързо постига популярност и високи резултати, което се увенчава с награда за Млад предприемач на годината 2002. Постепенно диапазонът от дейностите се разширява в унисон с потребностите на съвременното семейство и съвременното дете. Създава се учебна и лятна занималня, организират се неповторими лагери, инициират се творчески курсове от всички сфери на изкуството. През годините се откриват и ефективно работят няколко центъра на територията на столични училища (144 СОУ, 22 СОУ, 31 СУЧЕМ, 38 ОУ и др.). Само за няколко години „Медиа” израства като най-големия образователен център в България, в който се предлагат множество различни услуги за развитието на децата на едно място. Чуждоезиковото обучение за възрастни също става приоритет на „Медиа” и до момента предлагаме курсове по английски език, немски език, френски език, италиански език, руски език, испански език, японски език, включително разговорни и бизнес английски.

От 2009 година към пламъка на „Медиа” се присъединява  и новосформираното Сдружение „СъЗнание”, заедно с което центърът се включва и ръководи много успешни инициативи и проекти. Повече за тях – в секция проекти...

 Днес “Медиа” все повече се превръща в център за развитие на личността на човека, в който поглеждаме и образователно, и психологически, и творчески на всеки човек. Намираме повече начини да подпомагаме родителите в отглеждането на техните деца и в тяхното собствено развитие като родители.

А занапред, както би казала управителката Мария Дерменждиева – „Най-доброто предстои”...

 

Уеб дизайн и разработка