Начало | За нас | Работа в Медиа

   

РАБОТА В МЕДИА

Работа в Образователен център Медиа

Ако обичате да работите и да давате от себе си, ако сте вдъхновени личности с творчески идеи, ако вярвате, че на децата трябва да се дава свобода, а израстването им да бъде насърчавано с любов и толерантност, ако знаете, че развитието на всеки човек зависи от неговата собствена активност и мотивация, ако търсите работа, която да ви зарежда с ентусиазъм, ако харесвате динамични екипи, които се забавляват, докато работят, можем да работим заедно!

Екипът на „Медиа” се състои от 40 служители – преподаватели по чужди езици, начални преподаватели, психолози, специалисти човешки ресурси, преподаватели по изкуства, офис мениджъри, специалисти ПР, реклама и бизнес развитие, техническа поддръжка, хигиенист. От септември 2012 г., „Медиа” работи по стажантска програма „Ново начало” и има удоволствието да приветства в екипа 6 стажанти.

За да кандидатствате за работа при нас, пишете ни на jobs(:at:)mediaedu.bg. Посочете за каква позиция кандидатствате,Обяснете накратко защо искате да работите в „Медиа” и ни изпратете своята автобиография.

 Благодарим Ви за проявения интерес към Образователен център "Медиа"!

Уеб дизайн и разработка