Начало | За нас | Кои сме ние

   

КОИ СМЕ НИЕ                                                                                        Защо сме тук | Как работим  | Ценности  | Визия

Образователен център Медиа“Медиа” е един от най-големите образователни центрове в България.  Тук се грижим за обучението и развитието на детето между 5 и 18 г., а езиковият ни център предлага и специализирано обучение за възрастни. “Медиа”  е лицензиран изпитен център на Pearson и Cambridge.

В среда на радост и любов,  детето в “Медиа”  учи, играе и твори. Помагаме му да се справя възможно най-добре в училище  и в живота си. 

“Медиа” организира дейността си под формата на интерактивни езикови курсове, целодневна и полудневна ученическа занималня, специализирани творчески кръжоци, лагери, зелени училища и инициативи сред природата, както и специални Езиков център и занималня в София от МедиаЗанималня в София от езиков център Медиасоциални проекти, които са част от програмата и преживяванията на децата.

Съчетаваме традиционните методи с новаторски подход като учене чрез преживяване, интерактивно преподаване на учебния материал и подготовка на домашната работа, творчески работилници, театрални ателиета, развиване на добродетели и екологично съзнание,  психологически тренинги, лагери и занимания сред природата, и др.

В “Медиа” детето е уникална личност.   Създаваме условия за цялостното й хармонично развитие – интелектуално, емоционално, физическо, социално.  Заедно с родителите се грижим индивидуалността на детето да се прояви по най-добрия възможен начин.

 

Защо сме тук

Да създаваме и развиваме съпричастна, вдъхновяваща и любяща среда, която стимулира развитието и проявлението на индивидуалния потенциал на всяко дете.

Да бъдем партньорът на родителите в България.  Родителите ни се доверяват да ги подкрепяме в осигуряването на щастливо и пълноценно детство, на обещаващо бъдеще за техните деца.

 

.Как работим

Занималня в София от езиков център МедиаСъздаваме безопасна и вдъхновяваща среда за нашите деца, в която те свободно изразяват себе си, усвояват новите познания според собствените си личностни характеристики и силни страни.Работим за усвояване на учебния материал чрез интерактивни методи, благодарение на които детето се чувства сътворец в процеса. Учим чрез преживяване. Учим чрез игра и творчество. Работим с родителите за развитието на децата. Допълваме учебния процес в училище с новаторски подход, вдъхновяващи учители, богата  творческа програма.

 

Нашите ценности

Разглеждаме всяко дете като уникална личност, за която се грижим да се прояви по най-добрия възможен начин

Творчество и радост в занималнята на Медиа Стимулираме творчеството, играта и ума

 Проявяваме грижа и отговорност към всичко, което правим

 Свободни сме да бъдем себе си

 Живеем в хармония с природата

 Общуваме от сърце

 Семейството е щастливо

 

Нашата визия 

Децата в България израстват и развиват своите заложби в среда на любов, подкрепа и разбиране. Родителите са спокойни и вярват в силата на образованието, което отговаря на истинските детски нужди. В игри, творчество и учене чрез преживяване, децата разгръщат пълноценно своя потенциал, откриват своето призвание и го реализират с лекота и щастие в живота.

 

 

 

 

 

 

Уеб дизайн и разработка