Програма “Ботев и Отец Паисий”

  • cover_Botev

“Медиа” Ботев е вторият по големина филиал на образователния център. От октомври 2012 г. офисът заема своята нова позиция на ул. “Отец Паисий” 53, където споделя своя дом с новия център по класическа сугестопедия “Вихровения”. Така “Ботев” се превръща в първия филиал на Медиа, населяващ самостоятелна къща с двор в центъра на София. Занималнята на “Медиа” Ботев обслужва учениците от 30  СУ, 32 СОУ, 18 СУ. В центъра се провеждат езикови курсове за ученици, творчески работилници и сугестопедични курсове за деца. На година се обучават над 320 ученици и курсисти.

ПРОГРАМАТА ЗА УЧЕБНАТА ГОДИНА ВКЛЮЧВА:

УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ

В приятната и творческа обстановка децата в малки групи получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята и основния принцип на „Медиа” – да работи за развитието на цялостния потенциал на детето и да подпомогне проявата на най-силните му страни и личностни качества.

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 Езиковото обучение в „Медиа” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2)

 БЕЛ и МАТЕМАТИКА за 6-ти и 7-ми клас

Курсове и индивидуално обучение за кандидат-гимназисти е изцяло съобразен с изискванията на МОН, води се от висококвалифицирани преподаватели с опит, а малките групи гарантират индивидуален подход и изграждане на умения за прилагане на изучения материал в практически задачи.  Научете повече

ТВОРЧЕСКИ КУРСОВЕ И МУЗИКА

  • Кулинарен курс с Мис Мари
  • Уроци по китара
  • Рисуване

Курсове Ботев и Отец Паисий

Фейсбук месинджър