Програма “Ботев”

  • cover_Botev

“Медиа” Ботев е вторият по големина филиал на образователния център, който понастоящем работи с две локации – бул. “Христо Ботев” 79 и ул. “Опълченска” 38, вх. 1, ет. 1 (от март 2020 г.). Занималнята на “Медиа” Ботев обслужва учениците от 30  СУ, 32 СОУ, 18 СУ. В центъра се провеждат езикови курсове за ученици и възрастни, творчески работилници и уникалната сугестопедична занималня за деца от 1 до 4 клас. От 2013 г. в споделения дом на “Медиа” Ботев и Център по класическа сугестопедия “Вихровения” стартират сугестопедични езикови курсове по английски, немски и френски език. В центъра на година се обучават над 320 ученици и курсисти. 

ПРОГРАМАТА ЗА УЧЕБНАТА ГОДИНА ВКЛЮЧВА:

УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ

В приятната и творческа обстановка децата в малки групи получават необходимото им внимание и грижа. Преподавателите са квалифицирани педагози с познания и опит както в традиционните методи на преподаване, така и в иновативни подходи и практики. Всеки от тях е посветен на идеята и основния принцип на „Медиа” – да работи за развитието на цялостния потенциал на детето и да подпомогне проявата на най-силните му страни и личностни качества.

КУРСОВЕ И УРОЦИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

 Езиковото обучение в „Медиа” покрива всички нива от Общата европейска езикова рамка (от А1 до С2)

 БЕЛ и МАТЕМАТИКА за 6-ти и 7-ми клас

Курсове и индивидуално обучение за кандидат-гимназисти е изцяло съобразен с изискванията на МОН, води се от висококвалифицирани преподаватели с опит, а малките групи гарантират индивидуален подход и изграждане на умения за прилагане на изучения материал в практически задачи.  Научете повече

ТВОРЧЕСКИ КУРСОВЕ И МУЗИКА

  • Кулинарен курс с Мис Мари
  • Уроци по китара
  • Рисуване

Курсове Ботев

Фейсбук месинджър