Botev -Aprilska vakancia - 2020

Представяме Ви нашето предложение за ЕКО ВАКАНЦИЯ в Екопарк Елена, Йовчевата къща и Конна база Елена!

Екопарк Елена се състои от: База за настаняване, Ферма и База за конен туризъм.  Базата за настаняване включва 3 старинни къщи: „Йовчевата“, „Баба Дана“ и „Докторската“, разположени в периферията на град Елена. Уютните спални са обзаведени в битов стил, всяка къща има открит чардак (тераса), помещение за хранене, кухня, просторен озеленен двор и басейн. Във Фермата има зеленчукова и арониева градина и се отглеждат козички и прасенце. Конната база е в непосредствена близост и предлага начално обучение по езда и преходи с коне в околностите на град Елена. Тук ще намерите още: лятна градина с беседка, барбекю и пещ, лятна сцена, етнографска експозиция.

Нашето специално предложение за Вас:

Настаняване за 4дни – 4 пълни пансиона включващи нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Пристигане на 11.04.2020г. около обяд и връщане на 15.04.2020 г. след закуска. 

Цена: 465 лева на дете

В цената са включени:

  • 2 занимания по конна езда по 20 минути;
  • 2 занимания по стрелба с лък по 20 минути;
  • Занимание по грънчарство с изработка на собствен керамичен съд на грънчарско колело;
  • Поход до Марков камък (Христовски водопас) с транспорт и водач; 
  • Посещение на Архитектурно-исторически комплекс – Даскалоливницата; 
  • Посещение на Музея по Палеонтология;
  • 4 нощувки с пълен пансион, включващ нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря;
  • Транспорт в двете посоки: софия – Елена и Елена – София;
  • Застраховка на всяко дете.

Информация за престоя: 

В менюто е включена и прясно приготвена домашна храна, с възможност за вегетарианско и веганско меню, а настаняването е в уютни единични, двойни, тройни и четворни стаи в старинните къщи.   

В околностите има реки, поточета, водопади, езера и язовири, планински върхове изпъстрени с диви цветя и гъби. Там се намират и много интересни природни, културни и архитектурни ности, които можете да посетите. На Ваше разположение ще бъдат професионални планински водачи и инструктори по конна езда и стрелба с лък. Очакват Ви срещи с майстори на традиционни занаяти, изкуство от природни дарове, оцеляване в природата и много други забавни преживявания!

Присъединете се към нас и нека заедно създадем незабравими спомени! 

Фейсбук месинджър