Лято “Ботев”

Лято 2020

Лятна програма

Лято 2020

ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Уникалната ни целодневна еко занималня е изпълнена с много игри, които развиват уменията на децата за живот сред природата, стимулират креативното им мислене и творческите им заложби. Всяка седмица различна програма и еднодневни екскурзии в близост до София.
Период: 1 юни – 11 септември 2020 г.

 

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Играем на открито, търсим съкровища, рисуваме фантазиите си, преоткриваме света на приказките, творим с различни материали, учим забавен английски, играем с числа и букви, плуваме, правим музика, посещаваме музеи и галерии!
Период: 25 май – 14 септември 2020 г.

 


CREATIVE ENGLISH

Курс за поддържане на езиковото ниво чрез прочит на допълнителна литература, игри, песни и творчески занимания на теми, подходящи за възрастта на децата.
Включена е книга с упражнения на английски език. Децата ще имат досег с езика всеки ден (от понеделник до петък), по 4 учебни часа.
Период: 1 – 26 юни 2020 г.

МЕСЕЦ НА УМНИТЕ БАЛОНИ
интензивни летни курсове
по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и МАТЕМАТИКА
за деца в 1-ви и 2-ри клас

Всеки ден ще решаваме задачи, ще четем и пишем. Ще се забавляваме и ще си опресним наученото през учебна година, за да сме най-добрите през новата! Занятията ще са всеки ден по 2 уч. часа, за всеки предмет. 
За ПЪРВИ КЛАС ще наблегнем върху правопис, краснопис, препинателни знаци, прочит на задължителна литература и любима литература. По математика ще преговорим събиране и изваждане до 20. Ще се научим да събираме и изваждаме до 100 в помощ за втори клас и ще научим таблицата за умножение.
За ВТОРИ КЛАС ще отработим строеж на изречението, определяне на съществително име, глагол, прилагателно име, преразказ и отново прочит на задължителна литература и любима литература. По математика ще си преговорим таблицата за умножение, ще решаваме задачи с неизвестни. Ще се запознаем с геометричните фигури и ще решаваме задачи с числа до 1000. 
Период: 1 – 26 юни 2020 г.

ОБИЧАМ ДА ЧЕТА

Заповядайте на нашия летен курс по
начално ограмотяване „Обичам да чета”. В него малчуганите лесно и забавно, чрез игри и с желание лесно ще усвоят четенето на думички и изречения. Феята на пеперудите ще ги отведе в света на буквите и ще разкрие пред тях приказни загадки от вълшебната кутия. 
В къщата на феята e пълно с чудеса и времето минава неусетно. Магията е във всяко кътче – по стените, около столчетата, на мекото килимче – знанията ни обгръщат отвсякъде. Тук и най-малките детайли носят внушение. А колко лесно се четат думичките с вълшебната пръчица….
Но чудесата не свършват до тук – с феята децата танцуват и пеят, рисуват, творят. Ние знаем, че всяко дете е уникално и може да намери най-добрия начин да изрази себе си – с желание, съвсем естествено и непринудено. Знаем, че когато децата са щастливи, заредени с положителни емоции и заобиколени с любов, знанията се усвояват с лекота и мечтите се сбъдват. И най-важното – тук посяваме семенцето на любовта към езика. Времето в къщата на феята минава неусетно и всички с нетърпение чакат да й дойдат отново на гости. С вълнение и вдъхновение разказват на родителите си какво се е случило всеки път, когато са прекрачили прага на приказната стая. Защото тук децата се учат и се забавляват, защото тук всичко е истинско, добро и
красиво. Изкуството във всичките му форми съпътства всеки миг от сугестопедичните занимания. И затова се случват чудеса и всичко става възможно. Ние знаем, че всяко дете е уникално и може да намери най-добрия начин да изрази себе си – с желание, съвсем естествено и непринудено. Знаем, че когато децата са щастливи, заредени с положителни емоции и заобиколени с любов,
знанията се усвояват с лекота и мечтите се сбъдват. И най-важното – тук посяваме семенцето на любовта към езика.
Период: 1 – 26 юни 2020 г. 

*Има възможност за комбиниране на няколко летни дейности по Ваш избор. Цените за тези комбинации ще получите допълнително при заявен конкретен интерес.

Фейсбук месинджър