Лято “Младост”

Лято 2020

Лятна програма

Лято 2020

 

ЗЕЛЕНО ЛЯТО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Уникална целодневна еко занималня, за която обичаме да възкликваме „Движението е живот!“. Тя включва разнообразие от занимания – уроци на открито, планинско водачество, приготвяне на здравословна храна, езда, кану-каяк, творчески еко работилници, изобразителни и приложни изкуства, работа с глина, упражнения по био земеделие, грижа за домашни животни и още много нови и свежи идеи. С весели лагерни огньове, музика, танци и приключенски игри децата не само се влюбват в красотата на природата, но разбират и колко важно е съкровено да я пазят. 
Период: 1 юни – 11 септември

 

ЦЕЛОДНЕВНА ГРАДСКА ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ

Тук ще бъдат любимите ни арт ателиета, където рисуваме фантазиите си и творим вълшебства с различни материали. Тук е и литературния ни клуб, който ще ни даде възможност да се потопим в света на приказките, ще обсъждаме любимите си книги и храним въображението си с невероятни истории. Заниманията по йога пък ще балансират духа и тялото, а ние знаем колко е важно да бъдем истински здрави. Това лято ни очакват много повече разходки в града, посещения на музеи и галерии. Ще играем на открито, ще търсим съкровища, ще „жонглираме“ умовете си с числа и букви, ще творим музика и неустоими лакомства!  
Период: 1 юни – 14 септември

 

CREATIVE ENGLISH
През месец юни ще се проведе курс „CREATIVE English“. Той е предназначен за 6-8 годишните любознайковци. Нека усъвършенстваме английския си, докато участваме в театрална постановка! Всяка седмица през юни ще подготвяме пиеса на английски език. А как ще става това? Ще започваме деня с театрални упражнения, разучаване на репликите и изработване на декори и реквизит. Неусетно докато творим и се забавляваме ще усвояваме новите думички, ще подобряваме произношението си и ще говорим изразително! Всички малки актьори на възраст между 6-8 години са добре дошли!
Период: м. ЮНИ

 

KREATIVES DEUTSCH

През месец юни ще се проведе и курс „Kreatives Deutsch“, предназначен за 6-8 годишните малчугани. Също както в курса по английски, тук ще усъвършенстваме немския език под формата на театрална игра. Всяка седмица ще подготвяме пиеса на немски като всяка сутрин започваме с репетиция, разучаване на репликите си и изработка на декори и реквизит. И така, докато творим и се забавляваме, неусетно ще усвояваме новите думички, ще подобряваме произношението си и ще говорим изразително! Всички малки актьори на възраст между  6-8 години са добре дошли!
Период: м. ЮНИ

 

ALPHABET FUN забавен курс по АНГЛИЙСКИ език
за деца от 6-9 г.
Курсът е предназначен за всички деца, които не са изучавали английски език, или са го изучавали само в училище. През целия юни всеки ден от понеделник до петък в продължение на 4 седмици (80 учебни часа) по неповторим и забавен начин ще се докосваме до красивото звучене на езика. Целта на курса е да научим английската азбука и възможно най-много думички, да се запознаем с граматиката му, а всичко това ще ни помогне да започнем да „чуваме” езика.
Период: м. ЮНИ

 

SPEAKING CLASS
курс по разговорен АНГЛИЙСКИ език
за деца 9-12 г.

Курс за напреднали ученици, които искат да усъвършенстват произношението си, да се научат да се изразяват по-красиво и точно и да придобият увереност в изказа си по английски език. Разбира се, заповядайте дори да не сте толкова напреднали 😉             Период: 1 – 12 юни, 15 – 26 юни (20 учебни часа)

 

SPRACHKURS IN DEUTSCH
курс по разговорен НЕМСКИ език
за деца 9-12 г.

Да разговаряме на немски! Нека усъвършенстваме произношението си и натрупаме още лексикален опит и богатство! Елате да се научим да говорим красиво, гладко
и без грешки на немски език!    
Период: 1 – 12 юни, 15 – 26 юни (20 учебни часа)

 

МЕСЕЦ НА УМНИТЕ БАЛОНИ
интензивни летни курсове
по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и МАТЕМАТИКА
за деца в 1-ви и 2-ри клас

Детето влезе в учебната стая, изпъстрена с цветни балони, и с радост в очите попита:
– Какво ще правят УМНИТЕ БАЛОНИ това лято?
– Всеки ден ще решаваме задачи, ще четем и пишем! – каза Зеленият, който беше най-нетърпелив.
– Ще се забавляваме и ще си опресним наученото през учебната година, за да сме най-добрите през новата! – възкликна Синият, който винаги пригласяше на Зеления, и 
наперено продължи:
– Всеки ден ще имаме по 2 учебни часа за всеки предмет.
Тук Червеният направи знак всички да замълчат и започна:
– За ПЪРВИ КЛАС ще наблегнем върху правопис, краснопис, препинателни знаци, прочит на задължителна и любима литература. По математика ще преговорим събиране и изваждане до 20. Ще събираме и изваждаме до 100 в помощ за втори клас и ще научим таблицата за умножение.
В стаята настъпи оживление, балоните се привеждаха един към друг и шушукаха. Червеният продължи:
– За ВТОРИ КЛАС ще отработим строеж на изречението, определяне на съществително име, глагол, прилагателно име, преразказ и отново ще четем задължителна и любима литература. По математика ще си преговорим таблицата за умножение, ще решаваме
задачи с неизвестни, ще се запознаем с геометричните фигури и ще решаваме задачи с числа до 1000!
Период: м. АВГУСТ

Фейсбук месинджър